Groei

Werken aan jezelf

 

Als Bastard krijg je toegang tot diverse vaardigheids- en carrièretrainingen. Daarbij wordt je ook gekoppeld aan een coach die jou gaat helpen met het actief ontwikkelen van je vaardigheden, professionele kennis en carrière. We beginnen met het uitstippelen van jouw route (waar wil je naartoe groeien en wat moet je daarvoor kunnen/weten?), waarna je samen met je coach gaat werken richting de doelen die jij voor ogen hebt. Jouw coach is er niet alleen om je te helpen, maar ook om je een schop onder je kont te geven wanneer dat nodig is.

Hoe werk je aan jezelf?


Werk

 

Vaardigheden en relevante ervaring ontwikkel je in het veld! Combineer flexibel werk met jouw eigen rooster, waarbij je functie aansluit op de kennis en vaardigheden die je wilt ontwikkelen.

Coaching

 

Jouw coach helpt je om een carrièreplan te maken en pusht jou om elke maand 1 of meerdere (kleine) stappen te zetten richting jouw doelen. Jouw eigen cheerleader en jouw stok achter de deur.

Training

 

Vaardigheid- en Carrièretrainingen bieden jouw kennis, Tips&Tricks en waardevolle kennis om nòg beter te werken, groeien en ontwikkelen! Leer hoe je kansen creëert en hier optimaal gebruik van te maken.

Next Level

 

Het werk, de coaching en trainingsprogramma’s zijn bedoelt om je te helpen naar de ‘Next Level’. Afhankelijk van jouw doel kan dit in functie, verantwoordelijkheid en/of positie intern zijn.

“Je kan alleen meer krijgen dan je nu hebt,
door meer te worden
dan je nu bent.