Blog

Werken op Texel

Geplaatst op: 07 mei 2019

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en heeft met 800.000 toeristen genoeg monden te voeden. Op dit eiland hebben wij verschillende partners die een uitdagende job bieden waarbij jij lekker kan verdienen en kan genieten van de zomer. Hieronder hebben wij een aantal van onze partners neergezet zodat jij weet wat je kan verwachten en hoe jouw dagen op Texel er uit gaan zien.

Landal Sluftervallei

Op dit vakantiepark van Landal genieten gasten van de heerlijke natuur in het aangelegen natuurgebied, het strand ligt op fietsafstand en ook het overdekte zwembad bied genoeg vermaak voor de gast.

Op dit vakantiepark ga je werken in de keuken (afwas, pizza, snackbar) en/of de bediening (bar/terras- en wijklopen). Op je eerste dag dien je om 12:00 uur aanwezig te zijn, zodat je gekoppeld kunt worden aan jouw Landal-Buddy. Deze collega neemt jou mee voor een rondleiding op de locatie, een introductie aan het team, het leven op het park en natuurlijk het leven op het eiland. Voor het overnachten wordt gezorgd en is volledig gratis. Wel verwachten ze dat de verblijven onderhouden en netjes blijven.

Klik hier om naar de site van Landal Sluftervallei te gaan.

Eigeweis en ‘t Plein

Eigeweis en ’t Plein zijn 2 horecazaken die zich midden op de boulevard van Texel’s gezelligste straat bevinden. Als onderdeel van dit horeca-team, bouw je vanaf het voorjaar naar een geweldige climax in de zomer, waarin het eiland weer ontploft van de gezelligheid. Voor beide locaties geldt dat jij slaapt in de personeelsaccomodatie en dat lunch voor jouw voorzien wordt voor een klein vergoeding. Tevens is het mogelijk om dagelijks mee te eten met het personeelseten voor een gereduceerd tarief.

Restaurant Eigeweis
Een is zeer gezellig maar ruim opgezet restaurant met een terras aan de boulevard waar je knus en intiem kunt dineren, maar ook gewoon even lekker een terrasje pakken en mensen kijken. De sfeer is losjes en gemoedelijk, in een setting welke zinspeelt op het echte Texel gevoel! Je verwelkomt jong en oud en richt je vooral op een correcte service, kwaliteit van dienst (behulpzame bediening en heerlijke gerechten uit de keuken) en een gezellige sfeer in het team en met de gasten.

Klik hier om naar de site van Eigeweis te gaan.Genieterij ’t Plein
Onbeperkt à la carte dineren voor een all-in bedrag. Je kunt kiezen uit meer dan 50 voor- en hoofdgerechtjes. Porties zijn ongeveer 1/3 à 1/4 van een ‘normale’ portie, zodat er lekker geproefd en gesmuld kan worden!

Het zon- en loungeterras bevindt zich ook aan de boulevard en is gelegen naast de populairste discotheek van Texel. Ook in de avonduren zal het dus steeds drukker gaan worden.

Klik hier om naar de site van ’t Plein te gaan.

Grand Hotel Opduin

Grand Hotel Opduin staat al meer dan 80 jaar voor Texels gastheerschap in een smaakvol, comfortabel eigentijds hotel met een heerlijk restaurant.

Bij Grand Hotel Opduin ga je werken in het horeca team (bar/terras-, bediening, keuken etc.) en kan het zijn dat je soms wordt gevraagd om te helpen binnen andere werkzaamheden in het hotel. Op je eerste dag dien je om 13:00 uur aanwezig te zijn. Je krijgt dan een kennismakingsgesprek en zal naar jouw kamer worden gebracht om te settelen en uit te pakken. Bij hotel opduin worden voor jouw 3 maaltijden per dag voorzien en slaapplek voor een kleine vergoeding.

Terug naar het overzicht